Tuiran hautaustoimisto / Da-Pu Hautauspalvelu

Oulu, Liminka, Muhos, Tyrnävä, Haukipudas, Kempele, Ii

Ammattitaitoista, kattavaa ja luotettavaa hautauspalvelua Oulun seudulla, kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Da-Pu on Oulun seudun päivystävä hautaustoimisto.


[seopress_breadcrumbs]

Da-Pu Hautaustoimisto on Oulussa ja Oulun seudulla toimiva päivystävä hautaustoimisto, josta saat kaikki tarvitsemasi palvelut surun ja menetyksen aikana. Hautaustoimistossamme autamme kaikissa hautaustoimien järjestelyissä ennen hautajaisia, niiden aikana sekä jälkeen. Tuemme omaisia kaikissa poismenoon liittyvissä käytänteissä. Hoidamme joko omaisten puolesta, tai olemme läsnä auttamassa, esimerkiksi perunkirjoituksen ja kuolinilmoituksen tekemisessä, hautajaisten käytännön järjestelyissä pitopalvelua myöten aina tuhkaukseen asti.

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin ja hautajaisiin liittyviin järjestelyihin alla olevasta listauksesta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä ja kertoa tilanteestasi, niin suunnittelemme yhdessä tarpeisiin vastaavan palvelukokonaisuuden.

Päivystysnumeromme auttaa hautauksiin liittyvissä kysymyksissä vuorokauden ympäri 0400 399 466 (24h).

Löydät liikkeemme Tuirasta Oulusta, Limingasta, Muhokselta, Tyrnävältä, Haukiputaalta, Kempeleestä ja Iistä. Katso liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat.

HAUTAUSPALVELU