Tuiran hautaustoimisto / Da-Pu Hautauspalvelu

Oulu, Liminka, Muhos, Tyrnävä, Haukipudas

Ammattitaitoista, kattavaa ja luotettavaa hautauspalvelua Oulun seudulla, kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Da-Pu on Oulun seudun päivystävä hautaustoimisto.


Da-Pu Hautaustoimisto on Oulussa ja Oulun seudulla toimiva päivystävä hautaustoimisto, josta saat kaikki tarvitsemasi palvelut surun ja menetyksen aikana. Hautaustoimistossamme autamme kaikissa hautaustoimien järjestelyissä ennen, aikana ja jälkeen hautajaisten. Tuemme omaisia kaikissa poismenoon liittyvissä käytänteissä, ja hoidamme joko omaisten puolesta tai olemme läsnä auttamassa esimerkiksi perunkirjoituksen ja kuolinilmoituksen tekemisessä, hautajaisten käytännön järjestelyissä pitopalvelua myöten ja tuhkaukseen asti.

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin ja hautajaisiin liittyviin järjestelyihin alla olevasta listauksesta. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä ja kerroa tilanteestasi, niin suunnittelemme yhdessä tarpeisiin vastaavan palvelukokonaisuuden.

Päivystysnumeromme auttaa hautauksiin liittyvissä kysymyksissä vuorokauden ympäri 0400 399 466 (24h).

Löydät liikkeemme Tuirasta Oulussa, Limingasta, Muhokselta, Tyrnävältä ja Haukiputaalta, Katso liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat.

HAUTAUSPALVELU