Vainajan kuljetus ja saattoajo

Hautaustoimisto Da-Pu järjestää vainajan kuljetukset, päivystyssiirrot, ja saattoajot Oulussa ja Oulun seudulla

Hautaustoimisto Da-Pu Hautauspalvelu järjestää kaikki vainajan kuljetuspalvelut Oulun seudulla. Käytössämme on useita erilaisia hautausautoja.

Kauttamme onnistuu vainajan kuljetukset tarvittaessa ympäri Suomen – autamme kuljetusjärjestelyissä myös ulkomaille asti.

Olemme Oulun seudun päivystävä hautaustoimisto

Neuvonta- ja päivystysnumero 0400 399 466 ( 24h ) 


Etusivu

Vainajan kuljetus ja saattoajo

Tervetuloa vierailemaan toimipaikoissamme Tuira Oulu, Muhos, Liminka, Haukipudas Sotaniemi, Tyrnävä ja Oulu. Toimipaikkojen yhteystiedot löydät täältä.
Kysy lisää puhelimitse numerosta 0400 399 466
 (24h)
Lähetä sähköpostia: info@dapu.fi

Kuljetus ja saattoajo Oulun seutu

Da-Pu hautauspalvelun kautta voit tilata vainajan kuljetukset ja saattoajot Oulun seudulla ja paikkakuntien välillä. Läheisen kuoltua arvokkaan kuljetuksen järjestäminen on yksi tärkeimmistä järjestelyistä. Autamme sinua myös muissa hautausjärjestelyissä: kauttamme saat arkut ja uurnat, tuhkauksenhautakivet ja kaikki muut palvelut. Ota yhteyttä, niin voimme järjestää teille kaikki hautausjärjestelyihin liittyvät palvelut.

Oulu, Hailuoto, Haukipudas, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulunsalo, Pulkkila, Rantsila, Revonlahti, Siikalatva, Siikajoki, Utajärvi, Temmes, Tyrnävä

Vainajan kuljetus ja saattoajo ympäri Suomen

Vaikka Da-Pu:n toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Oulun seudulla, kauttamme saat hautauspalvelut myös muualle Suomea. Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme järjestämään vainajan kuljetuksen ja saattoajon myös Oulun seudun ulkopuolella.

Vainajan kuljetus ulkomaille

Mikäli Suomessa menehtynyt halutaan haudata ulkomaille, autamme myös vainajan kuljettamisessa ulkomaille. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin kerromme palvelusta lisää.

Tiedustelut myös puhelimitse numerossa 0400 399 466 (24h) tai suoraan sähköpostilla: info@dapu.fi

Tarjouspyyntölomake Kuljetuspalvelu

  • Kerro tarvitsemasi palvelut ja/tai tuotteet
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.