Vainajan kuljetus ja siirto sekä saattoajo

Hautaustoimisto Da-Pu järjestää edesmenneen kuljetuksen, päivystyssiirrot ja saattoajot Oulussa ja Oulun seudulla.

Meiltä saatte kaikki vainajan kuljetuksiin liittyvät palvelut Oulun seudulla. Käytössämme on useita erilaisia ruumisautoja.

Kauttamme onnistuvat myös vainajien siirrot ja kuljetukset tarvittaessa ympäri Suomea – autamme kuljetusjärjestelyissä myös ulkomaille.

Olemme Oulun seudun päivystävä hautaustoimisto.

Neuvonta- ja päivystysnumero: 0400 399 247 ( 24h ) 


Etusivu

Vainajan kuljetukset ja saattoajot

Tervetuloa vierailemaan toimipaikoissamme Tuira Oulu, Muhos, Liminka, Haukipudas Sotaniemi, Tyrnävä, Kempele ja Ii. Toimipaikkojen yhteystiedot löydät täältä.
Kysy lisää puhelimitse numerosta 0400 399 247
(24/7
)
Lähetä sähköpostia: info@dapu.fi

Kuljetusta ja saattoajoa Oulun seudulla

Da-Pu hautauspalvelun kautta voit tilata vainajan kuljetuksen ja saattoajot Oulun seudulla ja paikkakuntien välillä. Läheisen kuoltua arvokkaan kuljetuksen järjestäminen on yksi tärkeimmistä järjestelyistä. Autamme sinua myös muissa hautausjärjestelyissä: kauttamme saat arkut ja uurnat, tuhkauksen, hautakivet ja kaikki muut palvelut. Ota yhteyttä, niin voimme järjestää teille kaikki hautausjärjestelyihin liittyvät palvelut.

Oulu, Hailuoto, Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulunsalo, Pulkkila, Rantsila, Piippola, Kestilä, Siikalatva, Siikajoki, Ruukki, Paavola, Revonlahti, Vihanti, Utajärvi, Temmes, Tyrnävä ja Ii.

Vainajan siirrot ja saattoajot ympäri Suomen

Vaikka Da-Pu:n toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Oulun seudulla, kauttamme saat hautauspalvelut myös muualle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää, autamme mielellämme järjestämään vainajan siirron ja saattoajon myös Oulun seudun ulkopuolella.

Vainajan kuljetus ulkomaille

Mikäli Suomessa menehtynyt halutaan haudata ulkomaille, autamme myös vainajan kuljettamisessa ulkomaille. Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi, niin kerromme palvelusta lisää.

Tiedustelut myös puhelimitse numerossa 0400 399 247 (24h) tai suoraan sähköpostilla: info@dapu.fi

Tarjouspyyntölomake Kuljetuspalvelu

  • Kerro tarvitsemasi palvelut ja/tai tuotteet
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.